2020 Auto Zeitung Testi Galibi: Continental Premium Contact 6

2020 Auto Zeitung Yaz Lastiği Testi dâhilinde her zaman olduğu gibi popüler 225/50 R17 ebadındaki yirmi yaz lastiği yarıştı. 225/50 R17 ebadındaki lastikler, BMW 3 Serisi araç üzerinde test edildi. Auto Zeitung, ıslak ve kuru zeminlerde on üç lastik testi gerçekleştirildi. Continental Premium Contact 6 ; ıslak zeminde mükemmel yol tutuşu, kısa fren mesafeleri ve iyi konfor seviyesi ile testi birinci olarak tamamladı.

Continental Premium Contact 6 Kuru Zeminde Yüksek Performans Sundu

Auto Zeitung Yaz Lastiği Testi dâhilinde lastikler, öncelikle kuru zemin performansları açısından değerlendirildi. Continental Premium Contact 6 , kuru zeminde gerçekleştirilen lastik testi sırasında kısa fren mesafeleri sunarak üstün fren performansını sergiledi. Zamana dayalı olarak gerçekleştirilen kuru zemin manevra kabiliyeti testinde Continental Premium Contact 6 hızını kanıtladı. Aynı zamanda kuru zeminde gerçekleştirilen sübjektif manevra kabiliyeti testinde de yüksek performans sundu.

Üstün Islak Zemin Performansı ve Konfor: Continental Premium Contact 6

Auto Zeitung Yaz Lastiği Testi kapsamında kuru zeminde olduğu gibi ıslak zeminlerde de testler gerçekleştirildi. Continental Premium Contact 6 , ıslak zeminde de kısa fren mesafesi sunarak bu konuda iddialı olduğunu gösterdi. Islak zeminde hem sübjektif hem de objektif manevra kabiliyeti testlerinde birinci olan Continental Premium Contact 6 , performansı ile övgü topladı. Continental yaz lastiği , lastik testi sırasında kuru ve ıslak zeminlerde üstün performansının yanı sıra; düşük gürültü ve yüksek konfor seviyesini ispatladı.

Lastik Testi Sonucunda Continental ‘in Performansı Takdir Edildi

2020 Auto Zeitung Yaz Lastiği Testi , Continental’in galibiyeti ile sonuçlandı. Lastik testi uzmanları, Continental yaz lastiği için herhangi bir negatif yorumda bulunmadı. Continental Premium Contact 6 , bunun yanı sıra; kısa fren mesafeleri, yüksek yol tutuşu ve üstün manevra kabiliyeti ile takdir topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir